Bolaget ska bedriva restaurang, cateringverksamhet, handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom restaurang, catering, hotell och konferens.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 27 498 | 27 416 | 26 758 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 085 | 3 037 | 3 594 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 407 | 3 467 | 3 069 |
Årets resultat (tkr) | 2 649 | 2 746 | 2 155 |
Summa tillgångar (tkr) | 21 723 | 22 179 | 19 570 |
Antal anställda | 20 | 20 | 20 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 27 498 | 27 416 | 26 758 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 085 | 3 037 | 3 594 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 407 | 3 467 | 3 069 |
Årets resultat (tkr) | 2 649 | 2 746 | 2 155 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 14 171 | 9 468 | 10 024 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 7 552 | 12 711 | 9 546 |
Tillgångar (tkr) | 21 723 | 22 179 | 19 570 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 7 993 | 8 344 | 5 597 |
Obeskattade reserver (tkr) | 2 320 | 2 326 | 2 366 |
Avsättningar (tkr) | 2 860 | 2 600 | 2 270 |
Långfristiga skulder (tkr) | 2 856 | 2 886 | 2 917 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 694 | 6 023 | 6 420 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 21 723 | 22 179 | 19 570 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 20 | 20 | 20 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 375 | 1 371 | 1 338 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.2% | 11.1% | 13.4% |
Soliditet | 44.5% | 45.2% | 37.3% |
Kassalikviditet | 97.8% | 181.3% | 126.8% |
Bolaget ska bedriva restaurang, cateringverksamhet, handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom restaurang, catering, hotell och konferens.